Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Un nou nume pe lista lui Solari: Potențial transfer în valoare de 40 de milioane de euro

După două săptămâni de interimat, Santiago Solari a devenit principal la Real Madrid și pregătește întăriri pentru campania de transferuri din iarnă. Unul dintre fotbaliștii aflați în vizorul madrilenilor este Marc Roca, de la Espanyol.

Marc Roca este considerat drept unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Europa. El are contract cu Espanyol până în 2022 și o clauză de reziliere în valoare de 40 de milioane de euro. Tânărul spaniol este mijlocaș central de profesie și un produs al școlii de fotbal de la Espanyol. Până acum, Roca are 47 de apariții pentru echipa sa, dintre care 12 în acest sezon în La Liga, din 12 etape.

Nu doar Roca este singurul fotbalist de la Espanyol monitorizat de granzii Europei. Fundașul central Mario Hermoso a intrat în vizorul galacticilor.

Interesul lui Florentino Perez este cunoscut deja de o săptămână, iar galacticul nu este singurul singurul care a intrat în cursa pentru tânărul apărător.

Evoluțiile impresionante ale lui Hermoso l-au pus pe lista de transferuri atât a lui Santiago Solari, cât și a "tunarului" Unai Emery. Atât Real Madrid, cât și Arsenal vor să-l aducă pe Mario Hermoso în iarnă, însă potrivit presei britanice, galacticii rămân favoriți să obțină semnătura fotbalistului.

În actualul sezon de La Liga, Hermoso a bifat 12 apariții în tricoul celor de la Espanyol. El a ajuns gratis în vara anului trecut la gruparea catalană, de la echipa a doua a celor de la Real Madrid. Cotat la 20 de milioane de euro potrivit Transfermarkt, Hermoso are contract cu Espanyol până în 2020.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: