image
Sursa foto: internationalaffairs.ro

Rockit Moldova // Lucian Despoiu, CEO al unei companii internaționale, despre cum să câștigi alegerile în era digitală

Rockit Digital Conference 2018, cel mai aşteptat eveniment digital și de antreprenoriat din Republica Moldova care va avea loc vineri, 27 aprilie, aduce speakeri cu succese remarcabile în domeniile lor.

Printre vorbitorii marcanți din acest an se numără Lucian Despoiu, CEO al Majoritas, companie internațională de tehnologie digitală pentru campanii politice.

„Cum să câștigi alegerile în era digitală” - este subiectul abordat de expertul care are în palmares peste 20 de campanii politice digitale în întreaga lume.

Lucian Despoiu este primul speaker care va deschide cea de-a treia ediție a Rockit Moldova, care vine cu nume grele din domeniile media, tehnologii și inovații, creativitate, business și start-up.

Are peste 15 ani de experiență în industria de marketing digital, iar sub conducerea sa, Majoritas Global a influențat alegeri din Africa, Asia, America Latină și Europa prin birourile deschise în întreaga lume.

Lucian Despoiu este unul dintre primii antreprenori din online-ul românesc, fiind fondator al eJobs și al agenției Kondiment, iar din 2015 îndeplinește funcția de Consul Onorific al Republicii El Salvador la București.

Conferința va avea loc în limbile română, engleză și rusă. Vedeți aici lista completă a speakerilor Rockit Moldova, care vor reprezenta cele mai inovatoare companii cu profil tehnologic şi vor promova inovațiile prin aducerea know-how-ului local, regional și internațional.

Dacă sunteţi antreprenori, profesioniști în online, advertiseri sau pur și simplu persoane creative, nu trebuie să ratați Rockit Moldova 2018!

Biletele le puteți procura AICI.

Noutăţile partenerilor

comentarii: