Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Zinedine Zidane se gândeşte să părăsească pe Real Madrid: Ratarea unui transfer a umplut paharul

Dezamăgit de faptul că Florentino Perez nu se ţine de cuvânt, francezul Zinedine Zidane se gândeşte să părăsească pe Real Madird.

Real Madrid a avut cea mai agitată perioadă de pregătire din ultimii ani, cu prea multe înfrângeri în partidele amicale pentru cea galonate echipe din lume. Fanii s-au declarat în nenumărate rânduri nemulţumiţi şi de direcţia pe care formaţia lui Zinedine Zidane a apucat-o, privind transferurile. Au terminat sezonul cu probleme în defensivă şi în ofensivă, iar campania de achiziţii nu pare să fi rezolvat din probleme. "Zizou" i-a adus pe Ferland Mendy de la Lyon, Luka Jovic de la Frankfurt şi Eder Militao de la Porto, dar se bazează în continuare pe "veteranii" Marcelo, Karim Benzema şi Raphael Varane. În schimb, se încearcă îndepărtarea unor alţi jucători cu greutate în angrenajul echipei, printre ei, Luka Modric, Gareth Bale, James Rodriguez, chiar şi Isco Alarcon sau Casemiro.

La rândul său, Zinedine Zidane este furios de faptul că Florentino Perez nu i-a pus la îndemână finanţele de care ar fi avut nevoie pentru a reîmprospăta lotul. Picătura care pare că a umplut paharul a fost ratarea transferului conaţionalului Paul Pogba, de la Manchester United. Mijlocaşul era al doilea pe lista lui Zidane, după Hazard, însă nu a mai ajuns pe Bernabeu. Supărarea este atât de mare, încât Zidane se gândeşte să părăsească pe Real Madrid. Informaţia a fost oferită de jurnalistul spaniol Diego Torres de la el El Pais, care spus pentru "The Independent":

"Faptul că nu l-a transferat pe Pogba, l-a adus în pragul demisiei. Zinedine Zidane i-a promis personal lui Pogba că îl va aduce la Madrid, iar acum îi pare rău că nu s-a putut ţine de cuvânt. Acest lucru nu a făcut decât să sporească lipsa de încredere dintre Zinedine Zidane şi Florentino Perez. Pentru Zidane, Pogba era exponenţial în proiectul său. Nimic din ce i s-a promis când a semnat, nu s-a concretizat cu adevărat. Zidane s-a întors precum un scut protector pentru Florentino, dar el şi-a îndeplinit deja misiunea politică şi socială", a spus Diego Torres.

De asemenea, Zidane le-a reproşat conducătorilor că nu au scăpat de Bale şi James, jucători care ar fi adus o sumă importantă de bani, atât din transfer cât şi din economisirea salariilor. În continuare, Zinedine Zidane îl ţine în "stand-bye" pe olandezul celor de la Ajax Amsterdam, Donny van de Beek, deoarece nu este sigur că este sigur că este ceea ce are nevoie. Sau, cel mai probabil, încă mai speră că Florentino Perez i-l va aduce pe Bernabeu pe Paul Pogba.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: