image
Sursa foto: I.T.P.F. Iași

Un cetățean turc a încercat să treacă frontiera RM cu 20 de kg de chihlimbar, fără a le declara; Cum a fost prins

Peste 20 de kilograme de bijuterii susceptibile a fi din chihlimbar au fost depistate astăzi de polițiștii de frontieră, fiind ascunse în bagajele personale şi pe corpul unui cetăţean turc, care conducea un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

Astăzi pe sensul de intrare în ţară din P.T.F.Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei de stat, conducând un autoturism înmatriculat în Republica Moldova, un cetățean turc, în vârstă de 45 de ani.

I.T.P.F. IașiI.T.P.F. Iași

În urma unui control amănunţit asupra autoturismului şi persoanei, au fost descoperite, ascunse și nedeclarate la controlul vamal, în bagajele personale și pe corpul persoanei, peste 20 de kilograme de șiraguri mărgele de culoare galben-maroniu transparente, susceptibile a fi din chihlimbar.

Întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată şi urmează a fi trimisă spre expertizare la un laborator specializat pentru a se stabili natura lor.

I.T.P.F. IașiI.T.P.F. Iași

Totodată, poliţiştii de frontieră au luat măsura interzicerii intrării pe teritoriul României a cetăţeanului turc pentru o perioadă de cinci ani, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurilor legale ce se impun.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: