image
Sursa foto: captură Jurnal TV

VIDEO: Chef de lux la ziua de naștere a fiicei unei judecătoare și a unui vameș arestat anterior pentru corupţie

Judecători, vameşi şi fii de procurori. În compania unor astfel de oameni și-a marcat ziua de naștere fiica unei judecătoare şi a unui șef din Serviciul Vamal - Ruxanda Pulbere şi, respectiv, Marcel Pulbere. Aceștia se bucură din plin de viaţă, deși capul familiei fusese arestat la începutul anului pentru fapte de corupţie.

De ce se plimbă acum la libertate, cum și-a făcut averea, dar și alte dezvăluiri aflați dintr-o investigație marca Jurnal TV, care va fi difuzată sâmbătă, începând cu ora 19, la Jurnalul Săptămânii.

Maşini din clasa premium, invitaţi la patru ace, cadouri scumpe şi chef la un restaurant luxos din Chișinău. Toate, pentru fiica judecătoarei Ruxanda Pulbere şi a şefului adjunct al Departamentului antifraudă din cadrul Serviciului Vamal, Marcel Pulbere.

Potrivit surselor Jurnal TV, părinţii bugetari şi-au trimis fiica la studii în Marea Britanie, iar aceasta a venit la Chişinău special pentru a-şi sărbători ziua de naştere. Marcel Pulbere este un personaj misterios. Deşi se ştiu multe lucruri despre el, omul nu a fost surprins niciodată de camerele de luat vederi şi nici pe internet nu există poze cu acesta.

Poate din această cauză, dar şi pentru că a fost filmat la libertate, Marcel Pulbere a manifestat nervozitate, bruscând mână reporterului Jurnal TV.

Despre Marcel Pulbere Jurnal TV a scris încă în luna februarie, când separatiștii transnistreni au început importarea tehnicii necesare pentru producerea de cripto-valută.

Patru angajaţi ai Serviciului Vamal şi un broker ar fi permis introducerea frauduloasă a aparatajului în regiunea transnistreană, iar potrivit surselor nostare, capul întregii scheme de contrabandă ar fi anume Marcel Pulbere.

Am documentat cel puțin un lot de marfă, care trecuse prin Vama Republicii Moldova. Dovada - ștampila instituției de stat pe o factură emisă pentru 2400 de plăci video, în valoare de 720 de mii de dolari.

După ce a fost arestat la sfârşitul lunii februarie, Pulbere se plimbă acum la libertate, iar Procuratura Anticorupţie şi CNA nu oferă nicio informaţie despre dosarul vameşului, care între timp a ajuns un personaj cu relaţii și afaceri la cel mai înalt nivel.

Detalii urmăriţi sâmbătă, începând cu ora 19.00, la Jurnalul Săptămânii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: