image
Sursa foto: top.mn

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 30 aprilie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 30 aprilie.

Berbec

Se anunță multe tensiuni, toate provocate de disputele nerezolvate cu persoane apropiate. Știi deja că nu rezolvi nimic cu ton ridicat sau excese de autoritate, așa că, mai bine, apelezi la toate rezervele de răbdare și calm…

Taur

Sunt posibile confruntări fără noimă cu partenerii de orice fel și trebuie să știi că acestea nu vor duce la rezultatele de care ai nevoie acum.

Gemeni

E posibil să dai peste oameni cu convingeri la care nu vor să renunțe în ruptul capului. Așa vei învăța că nu poți face bine forțând oameni sau situații.

Rac

E cam multă încăpățânare de ambele părți, și la tine și la cei cu care încerci să ajungi la o înțelegere. Dacă vei face un pas în spate, vei vedea că exagerezi pericolele potențiale.

Leu

Se poate ajunge la o adevărată încurcătură, dintr-o situație care s-ar fi rezolvat foarte ușor cu ceva mai multă răbdare și un pic de bunăvoință.

Fecioară

Este necesar și util să tratezi cu mai multă îngăduință oamenii din anturajul apropiat. Această abordare îți va face bine în primul rând ție și va scădea riscul izbucnirii unor certuri inutile.

Balanță

Ca să nu ajungi la concluzii fanteziste, fie ele bune sau rele, ar fi de dorit să observi cu atenție oamenii și situațiile care nu îți convin la prima vedere.

Scorpion

Există riscul să te impui când nu e cazul și să treci cu vederea probleme pe care ar trebui să le tratezi altfel. Poți evita această inversiune, dacă ești ceva mai atent.

Săgetător

Ar fi bine să te întrebi care este rostul tensiunilor pe care le-ai suportat și le vei suporta și astăzi. Au legătură cu munca sau cu starea ta de sănătate. Nu ar fi mai bine să faci ceva în privința lor?

Capricorn

Unele dintre părerile proprii la care ții foarte mult au devenit piedici în calea bunei înțelegeri cu cei dragi. Nu e chiar atât de greu să le revizuiești…

Vărsător

S-ar putea să ajungi într-o situație pe care să o consideri fără ieșire, în familie sau la muncă. Cu ceva mai multă sinceritate, vei înțelege cum ai făcut de ai ajuns aici și poate vei găsi și o soluție.

Pești

Te vezi obligat să respecți măcar o parte din promisiunile făcute unor apropiați. Oricum nu îți folosește la nimic să îi respingi total, din contră…

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: