image
Sursa foto: Jurnal.md

Jurnalist român: În spatele lui Andrei Năstase trebuie să se încoloneze tot ce e sănătos, proeuropean, proromânesc în RM

Bătălia din turul doi pentru Primăria capitalei este una crucială pentru soarta Republicii Moldova. În spatele lui Andrei Năstase trebuie să se încoloneze tot ce există sănătos, proeuropean, proromânesc în Moldova și la Chișinău.

Sunt declarațiile jurnalistului român Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV. Aseară, Rareș Bogdan l-a avut invitat în platoul emisiunii pe Andrei Năstase, candidatul comun al forțelor proeuropene și antioligarhice pentru Primăria Chișinău.

„Îl al doilea dur se dă marea bătălie. În spatele lui Andrei Năstase trebuie să se încoloneze tot ce există sănătos, proeuropean, proromânesc în Moldova și în Chișinău. Andrei Năstase poate câștiga, dar contează ca cei care sunt acolo să conștientizeze. Este o bătălie cruntă între Moscova și București, Moscova și Bruxelles, Moscova și Paris sau Washington. Dacă câștigă Ceban, Chișinăul cade complet de pe harta Europei”, a declarat Rareș Bogdan.

Jurnalistul român i-a îndemnat pe toți moldovenii stabiliți în România, care au viză de reședință în Chișinău, să vină acasă pe 3 iunie și să participe la vot.

„Este o bătălie cruntă care se dă la Chișinău. Sper ca de data aceasta, moldovenii cu cetățenie dublă care trăiesc în România să nu-și uite orașul, țara. Să nu-ți abandoneze părinții, frații și să meargă la vot. Este foarte important pentru că sunt cartiere unde prezența la vot e foarte mică”, a adăugat jurnalistul.

Precizăm că anterior, jurnalistul Rareș Bogdan de la Realitatea TV a decis să-i întindă o mână de ajutor lui Andrei Năstase și i-a oferit spațiu de emisie permanent în emisiunea sa.

Noutăţile partenerilor

comentarii: