image
Sursa foto: Getty Images

Transferul lui Cristiano Ronaldo nu a impresionat pe toată lumea: Sunt curios cum se va adapta, eu îl prefer pe Messi

Cristiano Ronaldo este protagonistul celui mai răsunător transfer al verii, dar mutarea lui de la Real Madrid la Juventus, pentru 100 de milioane de euro, nu a impresionat pe toată lumea. Napoli, care a fost și în sezonul trecut principala contracandidată a "Bătrânei Doamne", speră că portughezul va rămâne fără gol marcat în meciurile contra lor.

Lorenzo Insigne (27 de ani) a salutat transferul lui Cristiano Ronaldo, însă îl avertizează că nu îi va fi ușor în fața apărărilor din fotbalul italian. A dat drept exemplu și dubla dintre Napoli și Real Madrid din sezonul 2016-2017 al Ligii Campionilor. Atunci, "galacticii" au marcat 6 goluri (victorii cu 3-1 tur-retur), însă niciunul nu a fost semnat de Ronaldo. În schimb, portughezul a pasat decisiv la un gol al lui Kroos, în turul de pe Bernabeu.

"CR7? Îi urăm bun venit, dar sunt curios cum se va adapta ligii noastre. Nu va putea câștiga meciurile de unul singur. Personal, îl prefer pe Messi, pentru ce reprezintă în fotbal, dar talentul portughezului nu poate fi pus sub semnul întrebării. Dacă a câștigat 5 Baloane de Aur, sigur că înseamnă ceva", a declarat Lorenzo Insigne, în Gazzetta dello Sport.

"Apărările din Italia sunt foarte puternice, chiar dacă el a demonstrat împotriva lui Juventus că este un fenomen. Vom vedea ce se întâmplă, într-o competiție de durată. Poate că se va menaja pentru a ținti câștigarea Champions League, care e marele lui obiectiv. Să nu uităm că acum doi ani, în optimile Champions League, nu a înscris împotriva noastră. Sperăm să repetăm asta", a mai spus mijlocașul ofensiv de la Napoli.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: