image
Sursa foto: Getty Images

Ca între legende: Mesajul superb al lui Ferguson după ce a aflat că Wenger va pleca în vară de la Arsenal

Sir Alex Ferguson a avut un mesaj plin de fair-play pentru Arsene Wenger, care a anunţat că va pleca de la Arsenal la finalul sezonului. Ferguson spune că se simte mândru că a avut un asemenea rival.

Rivalitatea dintre Alex Ferguson şi Arsene Wenger a fost una dintre cele lungi şi spectaculoase din istoria Premier League. Însă timpul nu i-a iertat. Mai întâi, în 2013, s-a retras Ferguson. Acum, în 2018, Arsene Wenger a anunţat că pleacă de la Arsenal şi se încheie astfel o nouă eră în istoria Premier League.

Ferguson a ţinut să-şi încurajeze fostul rival printr-o declaraţie plină de fair-play: ”Sunt foarte fericit pentru Arsene Wenger. Am un mare respect pentru el şi pentru treaba pe care a făcut-o la Arsenal. Sunt bucuros că a anunţat că pleacă la finalul sezonului, acum poate avea despărţirea pe care o merită cu adevărat. El este, fără niciun dubiu, unul dintre cei mai mari manageri din istoria Premier League şi sunt mândru că am fost rival, coleg şi prieten pentru un asemenea om minunat”, a fost mesajul transmis de Sir Alex Ferguson.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: