image
Sursa foto: gattuso, contract, ac milan

Gatusso, "tun" financiar: AC Milan i-a reînnoit contractul şi va câştiga de 17 ori mai mult

Gennaro Gattuso a fost numit antrenor la AC Milan anul trecut, la finalul lunii noiembrie. La momentul respectiv, patronii chinezii ai clubului nu au mai suportat perioada proastă prin care trecea echipa și l-au demis pe Vincenzo Montella.

Deşi mulţi nu i-au dat şanse, Gennaro Gatusso i-a revitalizat pe "diavoli", astfel că proprietarii clubului au decis să-i prelungească înţelegerea până în 2021. Evident, pe un salariu mai mare. Nu mai puţin de 2 milioane de euro pe sezon va câştiga tehnicianul. În noiembrie, antrenorul semnase pe o remuneraţie anuală de doar 120.000 de euro. Acum va câştiga de aproape 17 ori mai mult.

"Fără Fassone și Mirabelli nu aș fi aici, le mulțumesc pentru încrederea acordată", au fost primele cuvinte ale lui Gatusso.

Directorul general Marco Fassone a luat decizia să-i prelungească angajamentul lui Gatusso cu AC Milan după derby-ul cu Inter, încheiat la egalitate, scor 0-0. Massimiliano Mirabelli este managerul general al "diavolului".

Gattuso, care a adunat 73 de selecţii la naţionala Italiei, cu care a cucerit titlul mondial în 2006, a câştigat toate trofeele interne din Italia şi are în palmares şi două Ligi ale Campionilor, precum şi peste 300 de apariţii pentru ''rossoneri'', înainte de a se retrage din activitate, în 2013.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: