image
Sursa foto: Getty Images

Mourinho, out de la Man. United până la Crăciun? Zidane așteaptă

Se înmulțesc contestatarii lui Jose Mourinho pe zi ce trece. De această dată Lee Sharpe a fost cel care a făcut o previziune sumbră pentru antrenorul lui Manchester United.

"Mă aștept ca managerul să fie demis până la Crăciun. Dacă va continua cu această plictiseală și jale, oamenii se vor întoarce și vor spune că această atitudine nu ne duce în top, așa că trebuie să schimbăm ceva", a spus Lee Sharpe, fostul mijlocaș al "diavolilor" pentru Sky Sports.

Sharpe a continuat cu criticile și în ceea ce privește modul în care "The Special One" își tratează jucătorii, pe lângă stilul de joc neatractiv.

"Pare același și același lucru. Pe măsură ce presa și fanii au tratat cazul lui Jose Mourinho în ceea ce privește negativitatea din ultimele sezoane, iar el se tot plânge de jucătorii pe care nu i-a avut, pare să ignore pe toată lumea și să o țină tot așa, ca de obicei. Pare a fi gata și asta se reflectă în performanțele echipei. Joacă negativ", a mai spus Sharpe.

În plus, Jose Mourinho a fost acuzat că este prea critic la adresa jucătorilor săi în public și este îndemnat să pună mâna să continue strategia lui Sir Alex Ferguson și să-și trateze jucătorii așa cum a făcut-o antrenorul care a petrecut o viață pe banca diavolilor:

"Unul dintre lucrurile pe care trebuie să le respecți la Ferguson este că a ținut totul în bucătăria proprie. Totul s-a făcut în biroul său și în vestiar. Nimic nu a ajuns în presă. Cred că Mourinho ar trebui să pună mâna și să ia ceva din Ferguson. Nimeni nu-și sapă jucătorii în public.", a explicat Sharpe.

Lee Sharpe se adaugă lungului șir de critici ai lui Mourinho din ultimii doi ani, alături de Paul Scholes, Gary Neville, Tommy Docherty sau Eric Cantona. Până și adversarii au remarcat stilul de joc al lui United, Jurgen Klopp numindu-l pe Mourinho "inamicul fotbalului".

Mourinho antrenează Manchester United din vara anului 2016 și a câștigat trei trofee de atunci. În schimb, "The Special One" nu a obținut niciunul în sezonul trecut și mai are contract cu "diavolii" până în 2020.

Astfel, zvonurile conform cărora Mourinho ar putea fi înlocuit cu Zidane capătă proporții, după ce fostul antrenor de la Real Madrid a ținut capul de afiș al ziarelor săptămâna trecută.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: