image
Sursa foto: Jurnal.md

UPDATE: Zeci de moldoveni, blocați pe un aeroport din Londra, după ce zborul a fost anulat; Reacția companiei

UPDATE 13.36 // Compania Wizz Air a venit cu o reacție în care oferă explicații cu privire la motivul pentru care a fost anulat sborul spre Chișinău.

„Zborul Wizz Air W6 3797 de la Chișinău la Londra Luton din 20 septembrie 2018 a fost redirecționat la aeroportul Stansted din cauza condițiilor meteo severe de la aeroportul de destinație. Pasagerii au fost transportați la aeroportul Luton cu autobuzul. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, zborul W6 3798 de la Londra Luton la Chișinău a trebuit din păcate anulat”, se spune în comunicatul companiei, emis pe adresa redacției.

„În conformitate cu regulamentul 261/2004 referitor la compensații în aviație, pasagerii afectați de aceste situații pot fi reprogramați pe un zbor alternativ, pot solicita rambursarea completă sau credit WIZZ în valoare de 120% din suma platită. Desi condițiile meteo sunt în afara controlului companiei, Wizz Air prezintă scuze pasagerilor afectați pentru orice inconveniențe cauzate de această întârziere”, au mai declarat reprezentanții companiei Wizz Air.

______

Haos pe Aeroportul Luton din Londra. Zeci de moldoveni au ramas blocați acolo, deoarece cursa spre Chișinău a fost anulată. Oamenii au fost nevoiți să aștepte o noapte întreagă și spun că nu li s-a oferit nicio explicație.

„Wizz Air ne-a anulat zborul spre Chișinău care era programat la 00:25. Suntem pe Aeroportul internațional Luton. Ni s-a spus că zborul se amână până la 03:15. Apoi ne-au trimis mesaj că zborul o sa fie la 2:30 Ora Londrei. În tot acest timp nu ni s-a dat nicio informație. Nici acum măcar un reprezentant nu a venit sa ne zică care este cauza”, ne-a spus un pasager.

„Stăm de ieri dimineața în Aeroportul luton. Stau cu doi copii de 2 luni care îngheață de frig. Nu vor măcar să ne închidă ușa. Nu vor să ne dea voie să plecăm și zic că nu au explicații”, mărturisește un alt pasager.

cursă wizzaircursă wizzair

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: