image
Sursa foto: Getty Images

Căpitanul Realului a reacționat după demisia lui Zidane. Mesajul lui Sergio Ramos

Lumea fotbalului a fost luată prin surprindere în această după-amiză, când Zinedine Zidane şi-a anunţat plecarea de la Real Madrid! Vestea a venit la mai puțin de o săptămână de la cucerirea pentru al treilea an la rând a Ligii Campionilor.

Antrenorul francez de 45 de ani a anunțat decizia într-o conferință de presă, iar căpitanul Realului a fost primul care a reacționat. Sergio Ramos a ținut să-i mulțumească lui Zidane printr-un mesaj postat pe rețele de socializare.

"Ca jucător și antrenor ai ales să-ți iei la revedere atunci când erai în top. Mulțumesc mult pentru doi ani și jumătate incredibili. Moștenirea ta nu va putea fi ștearsă niciodată de nimeni. A fost unul dintre cele mai de succes capitole din isotria iubitului nostru club" a scris Sergio Ramos pe twitter. "Mulțumesc mister! A fost o adevărată plăcere" a scris și neamțul Toni Kroos.

"Echipa știa deja decizia mea. Nu am vorbit cu ei individual, dar le-am trimis tuturor câte un mesaj. Am vorbit cu Sergio Ramos și cu ceilalți căpitani ai echipei" a dezvăluit Zidane în conferința de presă în care și-a anunțat plecarea de la Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: