image
Sursa foto: digisport.ro

Manchester United pune pe masă 290 de milioane de euro pentru 3 portughezi: Solskjaer i-a cerut special

Manchester United nu vrea să mai rateze un sezon și se gândește deja la întăriri serioase. "Diavolii" sunt gata să pună pe masă 290 de milioane de euro pentru trei portughezi de senzație: Joao Felix, Ruben Dias și Bruno Fernandes.

Potrivit Daily Mail, clubul îi monitorizează de mai mult timp pe cei trei și i-ar putea aduce pe Old Trafford la cererea lui Ole Gunnar Solskjaer, dacă acesta va rămâne pe bancă și din vară.

Joao Felix, în vârstă de 19 ani, este un mijlocaș ofensiv care evoluează la Benfica și este cotat de publicația de specialitate Transfermarkt la 35 de milioane de euro, însă are o clauză de reziliere de 122 de milioane de euro. Felix, care are și o selecție în naționala Portugaliei, este un produs al Benficăi, la fel ca și Ruben Dias. Fundașul de 21 de ani este cotat de publicația de specialitate Transfermarkt la 28 de milioane de euro, dar Benfica cere 58 de milioane pentru jucătorul care a adunat 8 selecții pentru naționala lusitanilor.

Al treilea portughez pe care a pus ochii Manchester United este mijlocașul Bruno Fernandes. În vârstă de 24 de ani, jucătorul lui Sporting are o clauză de reziliere de 110 milioane de euro. A debutat în 2017 pentru naționala mare a Portugaliei, unde a adunat 11 selecții și două goluri.

Manchester United va trebui să se grăbească pentru că cei trei sunt monitorizați și de Manchester City, Juventus, Barcelona și Real Madrid.

Noutăţile partenerilor

comentarii: