Real Madrid este primul club care s-a interesat de transferul lui Marcus Rashford, încă din noiembrie anul trecut. Barcelona a intrat de curând pe fir, potrivit Mundo Deportivo. Presa britanică notează faptul că atacantul britanic nu are clauză de reziliere, iar în cazul în care va refuza prelungirea înțelegerii cu "diavolii", va pleca pentru cel puțin 100 de milioane de euro.

Rămâne de văzut dacă Marcus Rashford va alege Real Madrid, Barcelona, ori Manchester United în continuare. Cert este faptul că jucătorul se bucură de o puternică susținere din partea antrenorului Ole Gunnar Solskjaer.

Rashford i-a luat locul în primul 11 lui Romelu Lukaku, iar Solskjaer e de părere că fotbalistul englez este unul dintre cele mai bune vârfuri din Premier League, alături de Harry Kane.

"Nimeni nu-l bate din punct de vedere al efortului pe care-l depune pe teren. Nimeni nu-l învinge la capitolul atitudine (...) Kane s-a accidentat, deci poate că acest lucru îi oferă șansa de a deveni cel mai bun atacant din Premier League", a declarat Solskjaer.