image
Sursa foto: Jurnal.md

Octavian Țîcu, la protestul de la CSJ: Regimul tremură pentru că acum există o ALTERNATIVĂ

Regimul tremură pentru că acum, în Republica Moldova, există o alternativă, iar protestul de amploare de ieri a demonstrat acest lucru, a declarat istoricul și editorialistul Octavian Țîcu, în fața protestatarilor adunați astăzi la Curtea Supremă de Justiție, acolo unde urmează să fie decisă soarta alegerilor din Chișinău.

Octavian Țîcu a făcut o retrospectivă a minciunilor fabricate de regimul de la guvernare.

„Una dintre ele este faptul că reprezintă adevăratul unicul și adevăratul regim care poate menține integrarea UE. A fost o minciună datorită căreia s-a menținut la putere, furând resurse ilegal, investind un Guvern peste noapte”, a declarat Țîcu.

„Voi ieri ați demonstrat că există o alternativă. Noi suntem alternativa. Regimul tremură pentru că acum există o alternativă. Acum, când acești tâlhari au respins dreptul nostru la vot, a început alternativa”, a mai spus istoricul.

„Guvernarea a avut șansa la ideea că există cel puțin un dram de democrație în țara asta și să-l înscăuneze pe Andrei Năstase. În acest moment lucrurile au fost încurcate iremediabil. Nu există cale de întoarcere”, a adăugat Octavian Țîcu.

Totodată, în opinia sa, faptul că SUA a schimbat ambasadorul pentru Republica Moldova demonstrează că se va schimba și politica marilor puteri în raport cu țara noastră.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: