image
Sursa foto: digi24.ro

VIDEO // Proteste de amploare în România: Zeci de mii de oameni cer demisia Guvernului

Un nou protest se desfăşoară în Piaţa Victoriei. Evenimentul a fost anunţat, pe Facebook, fiind intitulat ”Nu plecăm până nu plecaţi!”.

UPDATE 22:50 // Şase persoane sunt audiate sâmbătă seară la Poliţia Capitalei cu privire la violenţele de vineri seară din Piaţa Victoriei. Până acum au fost audiaţi, în total, 19 oameni.

UPDATE 21:00 // Sunt 35.000 de oameni care protestează în Bucureşti şi în marile oraşe. Dintre aceştia, 15.000 sunt în faţa Guvernului.

UPDATE 20:10 // În Piața Victoriei sunt aproximativ 7.000 de oameni.

Un nou protest are loc sâmbătă în Piaţa Victoriei din București, unde sunt deja câteva zeci de persoane. Manifestaţia nu a fost lipsită de incidente, o persoană urmând să fie dusă la secţia de poliţie după ce câţiva protestatari au tras de gardurile montate de forţele de ordine, scrie digi24.ro.

Protestul a început încă de dimineaţă, la această oră fiind deja câteva zeci de persoane.

La un moment dat au existat şi incidente între protestatari şi jandarmi. Când forţele de ordine au început să monteze garduri de protecţie în jurul manifestanţilor, câţiva dintre aceştia au început să le dărâme, trăgând de ele. Jandarmii au intervenit, punându-l la pământ pe unul dintre ei, care va fi dus la secţia de poliţie pentru indentificare şi pentru a fi luate măsurile care se impun.

Pe tot parcursul acestor incidente, protestatarii din Piaţa Victoriei le-au strigat jandarmilor „Criminalilor” şi „Hoţilor”.

Zeci de mii de persoane au participat, vineri, în Piaţa Victoriei, la mitingul diasporei, pe parcursul căruia au existat mai multe incidente între protestatari şi jandarmi, care au culminat cu evacuarea în forţă a pieţei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: