image
Sursa foto: digisport.ro

S-a făcut schimbul anului în fotbalul mondial: Higuain, la Milan; Bonucci revine la Juve

Juventus și Milan au ajuns la un acord pentru schimbul anului în fotbalul mondial. Astfel, Gonzalo Higuain și Mattia Caldara vor ajunge pe San Siro, iar Leonardo Bonucci revine, după numai un sezon, în tricoul bianconerilor.

Anunțul a fost făcut de Gianluca Di Marzio, unul dintre reputații jurnaliști italieni. Astfel, pentru ”Pipita”, milanezii vor plăti 18 milioane de euro acum, împrumut, plus alte 36 de milioane în vara lui 2019.

Bonucci și Caldara au fost cotați la aceeași sumă (35 de milioane de euro) iar Leonardo a renunțat la două milioane de euro la salariu. La Milan, acesta câștiga 7.5 milioane de euro, iar la Juve îi vor intra în conturi 5.5 milioane de euro anual.

Mattia Caldara (24 de ani) a fost cumpărat de Juventus de la Atalanta pentru 28 de milioane de euro, în ianuarie 2017, însă nu a debutat pentru torinezi: a fost împrumutat până acum la trupa din Bergamo.

Cumpărat de milanezi pentru 42 de milioane de euro anul trecut, Bonucci va reveni la Juve pentru a recompune cuplul italian de pe linia de fund cu Giorgio Chiellini și Andrea Barzagli.

De partea cealaltă, Milan se va alege în cele din urmă cu Caldara, asta după ce și-a manifestat în repetate rânduri interesul pentru Rugani, curtat și de Chelsea, dar pe care Allegri nu este dispus să-l cedeze. În vârstă de 24 de ani, Mattia Caldara a mai evoluat până acum la Cesena și Atalanta și este cotat la 25 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: