image
Sursa foto: Getty Images

Variantă-surpriză pentru Balotelli de la o finalistă Europa League

În urmă cu 3 săptămâni, Mario Balotelli şi-a anunţat despărţirea de Nice. Contractul îi expiră pe 30 iunie, la doi ani de la venirea sa la Nice, astfel că atacantul italian poate părăsi gratis echipa de pe Coasta de Azur.

În acest context, de serviciile sale s-au interesat mai multe cluburi, însă ultima variantă pare să fie pe placul său. Este vorba despre Olympique Marseille, finalista Europa League.

Conform presei italiene, Balotelli e ca și transferat la Marseille, însă condiția pentru a se oficializa mutarea ar fi ca francezii să prindă Champions League în sezonul viitor. Acest lucru se poate realiza dacă vor câștiga Europa League, acolo unde joacă astăzi în finală cu Atletico Madrid, sau dacă vor termina pe locul 3 în campionatul Franței. Pentru a termina pe podium, Marseille trebuie să câștige în ultima etapă, cu Amiens, însă mai are nevoie și ca Lyon să nu bată pe Nice, actuala echipă a italianului.

Conform spuselor sale, visul lui rămâne acela de a juca din nou în Premier League, însă niciun proiect nu îl satisface pe moment. Nici varianta revenirii în Serie A nu e ieșită din calcul, deși oferta Fiorentinei nu îi poate satisface pretențiile financiare.

Atacantul de 27 de ani și-a redescoperit cea mai bună formă în cele două sezoane pe care le-a petrecut în Ligue 1. Italianul a marcat de 41 de ori în 64 de jocuri la Nice, iar prestatiile sale l-au convins pe noul selectioner al Squadrei Arura, Roberto Mancini, să-l readucă la echipa națională după 4 ani de pauză.

În carieră, Mario Balotelli a mai jucat în carieră pentru Lumezzane, Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool şi Nice.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: