image
Sursa foto: Profimedia

”Pariul nebun” al lui Samuel Eto'o! Mizează pe o finală a Campionatului Mondial la care nu se gândea nimeni

Campionatul Mondial din Qatar va începe pe 20 noiembrie și toată lumea a început deja să facă pronosticuri. Însă ”pariul” lui Samuel Eto'o (41 de ani) a surprins pe toată lumea.

Fostul jucător de la Barcelona, Inter sau Chelsea este actualmente președintele Federației de Fotbal din Camerunt. Eto'o prevede un turneu final de vis pentru reprezentantele Africii la Cupa Mondială din 2022.

Samuel Eto'o a declarat că, în opinia sa, toate cele cinci echipe africane prezente în Qatar, Senegal, Tunisia, Maroc, Ghana și Camerun, vor trece de faza grupelor, iar marea finală se va disputa între Camerun și Maroc.

”Văd cele cinci echipe africane calificându-se din faza grupelor. Mai mult, Camerun, Maroc și Senegal vor câștiga grupele din care fac parte. Apoi, văd o participare a Marocului în finală, după victorii împotriva Spaniei (în optimile de finală), Portugaliei (în sferturile de finală) și a actualei campioane, Franța (în semifinale).

Pe partea Camerunului, drumul așteptat către finală trece prin victorii împotriva Belgiei (în sferturile de finală) și a Senegalului, câștigătoare a Cupei Africii a Națiunilor (semifinale)”, a transmis Samuel Eto'o, potrivit AS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: