image
Sursa foto: PCCOCS

Traficanți de droguri, reținuți: Suspecții comercializau angro substanțele interzise

Patru bărbați, cu vârsta cuprinsă între 30 și 48 de ani, au fost reținuți în cadrul cauzei penale privind circulația ilegală de droguri.

S-a stabilit că aceștia făceau parte dintr-un grup criminal organizat, specializat în distribuirea pe teritoriul raionului Orhei a psihotropelor de tip „Subutex”, în proporţii deosebit de mari.

Drogurile erau aduse prin contrabandă din Uniunea Europeană și Ucraina, fiind comercializate angro pe teritoriul țării distribuitorilor, care, la rândul lor, le comercializau în doze mai mici.

PCCOCSPCCOCS

Prețul era de 1500 lei pentru o comprimată, clienții fiind persoanele dependente de droguri, inclusiv și cele deținute în instituții penitenciare.

Suspecții au fost filați mai bine de trei luni, timp în care au fost identificate persoanele implicate şi locurile de depozitare a drogurilor.

PCCOCSPCCOCS

În rezultatul perchezițiilor la domiciliile și în automobilele învinuiților, au fost depistate droguri în cantități deosebit de mari, în formă de pastile de tip „Subutex”, „Suboxon”, plante de marijuana, mijloace financiare și obiecte de valoare istorică și culturală, proveniența cărora se stabilește.

Persoanele implicate riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: