Portarul italian a descris amănunțit sentimentul pe care l-a avut în partida de duminică, prin faptul că l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo, fotbalistul împotriva căruia jucase doar pe Play Station până duminică, 11 noiembrie.

"A fost emoţionant să-l văd de aproape, mereu am jucat contra lui la Play Station. La finalul partidei nu am vorbit, pentru că mi-a fost ruşine", a dezvăluit Gianluigi Donnarumma.

Juventus a învins-o pe AC Milan cu 2-0 duminică, în derby-ul etapei a 12-a din Serie A. Mandzukic și Cristiano Ronaldo au punctat pentru campioana Italiei.

84 de trofee interne au adunat cele două echipe. Torinezii sunt mai titraţi decât rivalii în campionat (au 34 de titluri, faţă de 18 Milan). "Rossonerii" au însă şapte Cupe ale Campionilor, faţă de numai două Juve.

De-a lungul timpului, nume de legendă au îmbrăcat tricoul uneia sau alteia dintre cluburi. Câţiva jucatori de top au evoluat la ambele, Baggio, Davids, Vieri, Ibrahimovic şi Pirlo, iar dintre actualii componenţi, Bonucci şi Higuain. Acum, meciul îl are în prim plan pe unul dintre cei mai buni jucători ai lumii: Cristiano Ronaldo, câştigător al cinci "Baloane de Aur".