image
Sursa foto: poză simbol

Horoscop 23 noiembrie: Ce zodie se va confrunta cu conflicte și supărări

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 23 noiembrie.

Horoscop vineri 23 noiembrie 2018 – Berbec:

Ca să ai parte de o zi frumoasă, trebuie să știi un singur lucru, că astăzi totul ia amploare, indiferent că e vorba despre conficte, supărări sau simple nemulțumiri.

Horoscop vineri 23 noiembrie 2018 – Taur:

Ar fi bine să ții cont de faptul că orice stare sufletească ai avea, va trebui să o temperezi, ca să nu se transforme într-o problemă.

Horoscop vineri 23 noiembrie 2018 – Gemeni:

Cea mai mare problemă a zilei poate veni de la mulțimea de gânduri, și bune și rele, pe care cu greu vei reuși să le controlezi. Ar trebui, măcar, să încerci.

Horoscop vineri 23 noiembrie 2018 – Rac:

Orice problemă ar apărea, legată de sănătate sau de muncă, ar fi bine să o tratezi cu răbdare, cu diplomație și să păstrezi o atitudine constructivă.

Horoscop vineri 23 noiembrie 2018 – Leu:

Tot ce are legătură cu sentimentele, cu cei dragi, cu plăcerile și pasiunile tale ia amploare astăzi. Poți deveni mai sentimental, dar și mai puțin rațional.

Horoscop vineri 23 noiembrie 2018 – Fecioară:

Ar fi bine să te pregătești cu toate rezervele de răbdare și de bunăvoință pe care le ai la dispoziție, în special față de cei din familie.

Horoscop vineri 23 noiembrie 2018 – Balanță:

Se anunță mare vâlvă în anturaj, discuții interminabile, mesaje frumoase amestecate cu nemulțumiri. Ar fi bine să încerci să temperezi aceste impulsuri.

Horoscop vineri 23 noiembrie 2018 – Scorpion:

Ești foarte preocupat de tot ce este legat de bani și resurse, dar există un risc major de exagerare și în sensul bun și în cel rău. Asta e treaba ta, să echilibrezi lucrurile.

Horoscop vineri 23 noiembrie 2018 – Săgetător:

S-ar putea să te simți luat pe sus de propriile stări emoționale, la care se vor adăuga cele ale celor din jur. Ar fi bine să nu te aștepți ca cei din jur să te ajute să te calmezi.

Horoscop vineri 23 noiembrie 2018 – Capricorn:

Ai ocazia de a desface anumite probleme pentru a le înțelege mai bine. Dar va trebui să ții cont de tendința de a exagera, caracteristică zilei, când vei dori să tragi concluzii.

Horoscop vineri 23 noiembrie 2018 – Vărsător:

Pot să apară multe invitații, propuneri, sugestii și păreri ale celor din cercul de prieteni. Unele te vor atrage în mod sigur, dar e bine să le judeci la rece.

Horoscop vineri 23 noiembrie 2018 – Pești:

Ar fi bine să fii pregătit pentru o zi destul de agitată și să folosești potențialul pozitiv al acesteia. Pentru asta e nevoie de o minte limpede și o inimă curată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: