image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo nu e nici măcar cel mai bun jucător al Portugaliei pentru Guardiola: Declaraţia incredibilă a lui Pep

Pep Guardiola, tehnicianul lui Manchester City a susţinut o conferinţă de presă înaintea partidei din optimile Uefa Champions League contra germanilor de la Schalke 04.

Tehnicianul spaniol a vorbit printre altele şi despre Bernardo Silva, un fotbalist pentru care şi-a manifestat public simpatia în repetate rânduri în ultima lună.

Întrebat dacă Silva este viitorul mare star al naţionalei Portugaliei, Guardiola a replicat savuros şi l-a înţepat direct pe Cristiano Ronaldo, marele rival al lui Lionel Messi şi fostul său adversar din El Clasico: ”Bernardo Silva este deja marele star la naţionalei Portugaliei! Are absolut totul! Înainte de toate este o persoană adorabilă. Are absolut totul, repet, iubesc ideea de a lucra alături de el. Niciodată nu se supără indiferent de cât joacă. Cred că în momentul ăsta e cel mai iubit jucător din vestiarul nostru. Unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti cu care am avut ocazia să lucrez, un băiat umil, care poate juca pe 3-4 poziţii oferind acelaşi randament. La ora asta e unul dintre primii 3 jucători din Premier League, prin tot ceea ce oferă. O bucurie pentru mine ca antrenor să-l am, să mă bucur de antrenamentele sale, sunt un tip foarte norocos. La fel şi Portugalia, care foarte e norocoasă să-l aibă. Îl iubesc!” a mărturisit Guaridola, într-un discurs de aproape 2 minute despre jucătorul său.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: