Breaking News

image
Sursa foto: captură video

Deputații blocului ACUM, la târgul de struguri din centrul capitalei // VIDEO

Deputații blocului ACUM Platforma DA și PAS au venit la târgul de struguri care se desfășoară astăzi în scuarul Catedralei. Legislatorii au răspuns astfel apelului de susținere a producătorilor agricoli autohtoni care nu și-au putut vinde producția.

Deputații spun că au cumpărat mai multe lăzi de struguri pe care le vor duce unor copii nevoiași.

„Târgul este deschis până la ora 19.00. Grăbiți-vă. Puteți să luați struguri pentru familii, pentru rude, dar și pentru cei mai triști ca noi”, a fost îndemnul lui Andrei Năstase.

În opinia deputatului ACUM, Alexandru Slusari, pentru fructe și struguri statul ar trebui să vină cu programe speciale de procurare a acestor produse pentru școli, grădinițe și orfelinate.

„Peste 800 de milioane lei vor fi aruncate pentru construirea Arenei Sportive pe un teren cu destinație agricolă. Un proiect orgolios al lui Plahotniuc într-o țară foarte săracă. Dar cu acești bani era posibil de procurat pentru instituțiile menționate 50 de mii de tone de struguri la preț de 8 lei per kg și 100 de mii de tone de mere la preț de 4 lei per kg. Ar fi un pas bun spre alimentare corectă a copiilor noștrii, căt și sprijin real pentru agricultorii autohtoni”, consideră Alexandru Slusari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: