image
Sursa foto: Eurosport

Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”

Simona Halep (32 de ani, locul 1146 în clasamentul WTA) a revenit în circuitul WTA, dar marele ei vis pentru acest an este participarea la Jocurile Olimpice de vară de la Paris.

Dubla campioană de la Roland Garros 2-18 și Wimbledon 2019 se bucură de sprijinul total al Federației Române de Tenis, care a și demarat procedurile pentru a obține pentru sportiva din Constanța un wild-card la competiția mult dorită.

”Simona împreună cu managerul, avocatul și Darren Cahill au completat formularele pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Formularele pentru participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris au fost definitivate.

M-am ocupat de formular, că Federația (n.r., Federația Română de Tenis) este cea care completează acel formular”, a spus Gabriel Moraru, directorul Federației Române de Tenis pentru TVR. Oficialul FRT a mai spus că a reușit să pună la punct întreg dosarul astfel încât să nu rateze ultima zi în care mai putea face un astfel de demers.

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, la simplu, și Monica Niculescu la dublu, vor fi direct acceptate la Olimpiadă, însă la fel ca și Halep și Irina Begu a apelat la un un wild card, după ce în ultima vreme s-a confruntat cu mai multe probleme medicale.

”Irina are clasamentul protejat, undeva la 49 (nr. WTA). Are o prezență cu Polonia, cât de cât, ar fi o derogare”, a completat Moraru.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: