image
Sursa foto: jurnal.md

Andrei Năstase, primele declarații după victorie: Voi fi primarul tuturor; Am pus baza unei alianțe solide a forțelor pro-UE

După ce au fost rezultatele finale alegerilor din Chișinău, Andrei Năstase a venit cu un mesaj de mulțumire pentru alegători. Totodată, Andrei Năstase a declarat că începe o nouă etapă pentru capitală, adăugând că au fost puse bazele pentru consolidarea forțelor antioligarhice din Republica Moldova.

În context, Andrei Năstase a asigurat că va fi primarul tuturor.

„Vă mulțumesc că alți ales să fiți lături de echipa noastră proeuropeană. O echipă unită care a demonstrat că se poate, având un obiectiv comun și anume de câștiga în fa ța unui binom, care a fost deconspirat și care nu ascunde că conlucrează. Am obținut o victorie importantă. Cel mai important este că victoria a fost obținută de locuitorii capitalei. Aș vrea în acest moment să le mulțumesc tuturor celor care au ieșit la vot, indiferent cu cine au ales să voteze. Le mulțumesc celor care au pus umărul la victoria noastră. Am obținut o victorie importantă pentru Chișinău și pentru Republica Moldova. Le mulțumesc și partenerilor din Partidul Popular European”, a declarat Andrei Năstase.

„Este un nou început, am pus bazele unei alianțe solide a forțelor proeuropene, antioligarhice în perspectiva alegerilor parlamentare, când suntem obligați să depunem toate eforturi pentru a scoate toată țara din captivitate”, a mai spus noul primar al capitalei.

Totodată, Andrei Năstase a spus că și în continuare „trebuie să rămânem consolidați și să avem o echipă bună”.

„Trebuie să venim cu cea mai bună oferă și la alegerile parlamentare, să facem o figură frumoasă și să dăm o lovitură decisivă”, a adăugat Andrei Năstase.

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care au venit la vot. Trebuie să știm că suntem puternici, să ne implicăm și neapărat vom reuși și la alegerile parlamentare. Îl felicit pe noul primar al capitalei, Andrei Năstase. A făcut angajamente serioase și va trebui să muncească din greu ca să le îndeplinească, iar noi vom fi cu ochii pe el”, a menționat, la rândul său, președinta PAS Maia Sandu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: