image
Sursa foto: sport.es

Revenire de senzaţie la Barcelona

Mijlocaşul Yaya Toure a mărturisit, într-un interviu acordat după ultimul meci jucat pentru Manchester City, că ar fi dispus să se întoarcă la FC Barcelona, în cazul în care va fi contactat de oficialii clubului catalan.

"M-aş întoarce la Barcelona", a spus fotbalistul ivorian pentru Cadena SER, citat de Marca. "Dacă oficialii Barcelonei mă sună, mă voi întoarce cu siguranţă. Barcelona e cea mai bună echipă şi îmi lipsesc Messi şi Iniesta", a adăugat Yaya Toure.

Mijlocaşul defensiv, care a evoluat pe Camp Nou între 2007 şi 2010, a precizat că perioada petrecută în Spania l-a ajutat să devină un fotbalist mai bună: "La Barcelona am devenit mai umil, dar şi mai experimentat şi mai disciplinat în joc".

Yaya Toure a jucat, miercuri, împotriva lui Brighton, ultimul meci pentru Manchester City, de care se va despărţi l finalul sezonului. Toure, care va împlini 35 de ani pe 13 mai, se află la echipa engleză din 2010, când a fost transferat chiar de la Barcelona.

6 trofee a cucerit Yaya Toure în perioada petrecută la Barcelona: două titluri în La Liga şi câte o Ligă a Campionilor, o Cupă Mondială a Cluburilor, o Cupă a Spaniei şi o Supercupă a Spaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: