image
Sursa foto: Jurnal.md

Deliu, către deputații PSRM: Alegătorii din Chișinău v-au dat o lecție; Socialiști baroni și feudali nu există în nicio țară

Alegerile din Chișinău, soldate cu înfrângerea socialistului Ion Ceban, trebuie să reprezinte o lecție pentru PSRM, consideră liderul fracțiunii PLDM, Tudor Deliu, care i-a îndemnat astăzi pe deputații socialiști să facă concluzii în urma scrutinului din capitală.

„Socialiștii ca voi, baroni și feudali, nu există în nicio țară”, a declarat Tudor Deliu în plenul Parlamentului, făcând referire la averile impunătoare pe care le dețin mai mulți membri PSRM.

„Dacă considerați că nu trebuie să vă dăm lecții vouă, socialiștilor, mi se pare că vouă lecția v-a dat-o istoria și cetățenii RM, inclusiv în alegerile locale din Chișinău”, a declarat Tudor Deliu, în replică la declarațiile socialistului Radu Mudreac.

„V-aș ruga să fiți mai moderați, domnilor baroni din fracțiunea socialiștilor, ca să nu încercăm să arătăm pe aceste ecrane toate casele și palatele pe care le deţineţi și să le arătăm. Socialiștii ca voi, baroni și feudali nu există în nicio țară”, a adăugat liberal-democratul.

Liderul fracțiunii PLDM s-a referit la averile și palatele impunătoare cu care s-au pricospit mulți dintre membrii PSRM.

Potrivit unei investigații Jurnal TV, cei mai mulți dintre membrii PSRM declară că au proprietăți la un preț mai mic de zeci de ori față de cel real, iar alții sunt săraci pe hârtie, dar, în realitate, au imobile scumpe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: