image
Sursa foto: dse.md

Detalii despre trenul care a luat foc la Ungheni // FOTO

Un tren cu pasageri, care circula pe ruta Ungheni-Bălți, a luat foc aseară, în jurul orei 18.00, între satele Cioropcani și Stolniceni din raionul Ungheni.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:48 de minute. La fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins locomotiva unui tren de pe ruta Ungheni- Bălți.

dse.mddse.md

Conform IGSU, trenul a fost compus dintr-o locomotivă și două vagoane unde se aflau pasagerii. Oamenii au dovedit singuri să părăseacă vagoanele într-un un scurt timp după producerea incendiului.

Pompierii au reușit să localizeze incendiul în cel mai scurt timp astfel evitând răspăndirea focului pe acele două vagoane. Focul a ditrus 80% din locomotiva.

Pasagerii trenului nu au avut de suferit, iar mecanicul și asistentul mecanicului au fost preluați de serviciul asistența medicală urgentă pentru investigațiile medicale  ulterioare la spitalul raional Ungheni.

Potrivit primelor informații, se presupune că aceștea s-au intoxicat cu produsele de ardere. Circumstanșele și cauza producerii incendiului urmeaza a fi stabilite ulterior.

dse.mddse.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: