image
Sursa foto: Getty Images

Asta chiar ar fi lovitura iernii: Bale, din nou alături de Ronaldo? Impresarul galezului rupe tăcerea

Gareth Bale, marcatorul primului gol al partidei Roma - Real Madrid, 0-2, în grupele Ligii Campionilor, a redevenit un subiect de presă important pentru ziarele din Spania și Italia. Agentul său a oferit o declarație în care a lăsat să se înțeleagă că nu este exclusă o mutare spectaculoasă a galezului la Juventus, unde ar urma să devină din nou coleg cu Cristiano Ronaldo.

Jonathan Barnett, cel care îl reprezintă pe fotbalistul galez, a precizat că Bale este fericit pe Bernabeu, în ciuda ultimelor zvonuri.

Impresarul a recunoscut că au existat discuții, în vară, pentru un eventual transfer, dar a dezvăluit și un amănunt extrem de important. Se pare că Bale chiar regretă transferul lui Ronaldo la Juventus, afirmând că galezului i-a plăcut foarte mult să joace alături de starul portughez.

"Gareth este fericit la Madrid, dar dacă vorbim de viitorul lui, nimic nu este imposibil pe piața transferurilor.

Ronaldo a fost o pierdere pentru Real, iar lui Gareth i-a plăcut mult jocul alături de portughez, dar este fericit că, în continuare, evoluează pentru un club atât de mare", a spus Jonathan Barnett, conform Tuttosport.

De Bale s-a vorbit, în această vară, despre o revenire a sa în Premier League, unde Manchester United și Tottenham și-au manifestat interesul pentru atacantul ajuns la 29 de ani.

Totuși, dacă galezul nu va fi mulțumit de minutele pe care le va avea în acest sezon, existaă posibilitatea ca din vara lui 2019 să-l revedem alături de Cristiano Ronaldo.

Unul dintre cei mai slabi jucători ai lui Real Madrid, pe Camp Nou, în ultimul El Clasico din 2018, a fost galezul Gareth Bale. La finalul partidei câștigate de catalani cu 5-1, Bale a fost criticat dur de Jorge Valdano, fostul jucător și antrenor al "galacticilor", iar impresarul galezului, Jonathan Barnett, a replicat.

Ca răspuns la atacurile lui Valdanao, agentul lui Bale a replicat. "Nu vine din nimic, deci este luat ca nimic", a declarat Barnett pentru ESPN.

Valdano l-a acuzat pe Bale ca nu a reușit să-l urmărească pe Jordi Alba la faza primului gol al partidei, acuzându-l de lipsă de concentrare.

"Prețul pe care Real Madrid l-a plătit pentru Bale a creat această fantezie că e un jucător de talie mondială, dar în acești 5 ani nu lăsat deloc impresia că s-a ridicat la nivelul sumei plătite în schimbul său. În fiecare an a reușit să marcheze golul sezonului și după aia noi a trebuit să-l aplaudăm o stagiunea întreagă pentru acea reușită" a declarat Jorge Valdano, care și-a continuat apoi tirada la adresa galezului.

"Bale era responsabil să-l urmărească pe Alba, dar concentrarea lui a durat 7 minute. Apoi s-a terminat și l-a lăsat singur pe Alba. La început jucătorii respectă sarcinile care li se trasează și totul e bine, dar apoi adevărata lor natură iese la suprafața. așa cum s-a întâmplat în cazul lui Bale. Crede că poate să facă ce vrea pe teren și asta e impotriva intereselor echipei. Trebuie analizat atent acest aspect" a mai declarat Valdano.

Galezul se află la Real Madrid din 2013, atunci când a fost cumpărat de la Tottenham pentru 100 de milioane de euro. Bale are 206 partide şi 94 de goluri pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu, în toate competiţiile. În acest sezon, Bale a jucat 17 meciuri, a marcat 6 goluri și a oferit 5 pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: