image
Sursa foto: Getty Images

Lionel Messi, la un hat-trick distanță de încă un record: Competiție directă cu Ronaldo

Cu dubla reușită în returul cu Manchester United, Lionel Messi este la un hat-trick distanță de o bornă importantă. Starul Barcelonei mai are nevoie de 3 reușite pentru a ajunge la 600 de goluri marcate la echipa de club. Argentinianul se află în competiție cu rivalul Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi a marcat primul său gol pentru Barcelona pe 1 mai 2005. Se întâmpla într-un meci cu Albacete, după o pasă decisivă de la Ronaldinho. Au urmat aproape 14 ani, cu încă 596 de goluri. Messi a bifat, pe rând, borne importante, iar golul 500 l-a reușit chiar pe Santiago Bernabeu, împotriva lui Real Madrid.

Mundo Deportivo scrie că Lionel Messi e la un hat-trick distanță de golul 600 pentru Barcelona. "Dacă ar fi fost vorba de orice alt fotbalist, am putea spune că mai are nevoie de încă 3 goluri. În cazul lui Messi, vorbim de doar 3 goluri. Un hat-trick cu care să scrie istorie și el ar putea veni în meciul cu Real Sociedad".

nteresant este însă faptul că și la acest capitol, al golurilor marcate în fotbalul de club, Lionel Messi e în competiție cu portughezul Cristiano Ronaldo. Jucătorul lui Juventus are 599 de goluri marcate, însă pentru a ajunge aici a avut nevoie de 120 de meciuri în plus față de argentinian. Lionel Messi are 597 de goluri în 679 de meciuri în timp ce Ronaldo a marcat 599 de goluri în 799 de meciuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: