image
Sursa foto: mold-street.com

Ultima oră: Directorul Centrului de Achiziții Centralizate în Sănătate a fost DEMIS

Directorul Centrului de Achiziții Centralizate în Sănătate, Ivan Antoci, a fost demis astăzi din funcție. Anunțul a fost făcut de Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, într-o postare pe pagina ei de facebook.

În aceste câteva săptămâni de tăcere cu referire la insulina nu am stat degeaba, nici la minister, nici la Agenția Medicamentului, dar nu am putut vorbi prea multe, deoarece aceasta ar fi încurcat anchetei. Sper că astăzi s-a înțeles de ce după descinderea perchezițiior de către CNA la Centrul de Achiziții Publice Centralizate în Sănătate pe dosarul "insulinei”, a scris Ala Nemerenco.

Ala Nemerenco a cerut ca astăzi Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale să facă publică decizia Comisiei Medicamentului cu referire la insulina Strim și procedurile ulterioare care se impun conform legislației în vigoare.

„Tot astăzi a fost demis directorul Centrului de Achiziții Publice Centralizate în Sănătate Antoci. O să luptăm pentru sănătatea noastră, e cea mai scumpă avere”, a menționat ministrul Sănătății.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: