image
Sursa foto: Reuters

Hazard la Real Madrid: Belgianul a făcut anunțul bombă imediat după încheierea ultimei etape din Premier League

La finalul ultimului meci al sezonului din Premier League, belgianul Eden Hazard a fost premiat cu titlul de cel mai bun pasator decisiv din campionatul englez. Cu 15 assituri, Hazard a câștigat trofeul, depășindu-i pe Sane, Silva, Mane ori Pogba.

Eden Hazard a vorbit dupa 0-0 cu Leicester cu jurnaliștii englezi, el recunoscând că și-a cerut transferul "de mai multe săptămâni".

Belgianul are contract cu Chelsea pana în 2020, dar vrea să plece la Real Madrid, echipă despre care presa spaniola a scris că insistă pentru transferul său.

"Nu, nu cred că voi mai fi aici sezonul viitor. Am luat o decizie deja. Încă aștept să văd desfășurarea situației. Am spus clubului deja.

Eu am luat o decizie, dar nu ține doar de mine. Mai avem o finală de jucat (Europa League), apoi vom vedea. Și eu aștept ca și voi, ca și fanii", a spus Hazard.

Chelsea vrea circa 130.000.000 euro în schimbul fotbalistului de 28 de ani, care a dat 6 goluri și 15 assisturi în acest sezon.

"Nu am fost niciodată distras de gândul unui transfer. Când sunt pe teren, sunt concentrat doar la ce se întâmpla acolo. Atât! Când sunt pe teren, dau tot ce am mai bun, nu mă gândesc la alte lucruri", a mai spus Hazard.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: