image
Sursa foto: Instagram

Cristiano Ronaldo se implică într-o nouă afacere: Investim în cercetare și în cea mai avansată tehnologie

Cristiano Ronaldo, co-fondator al grupului de origine portugheză Insparya, este gata să inaugureze noua sa afacere pe data de 18 martie, la Madrid. Este vorba despre o clinică ultra modernă, specializată în transplanturile de păr, la care vedetă lui Juventus va deține 50% din acțiuni. Vorbim despre o clinică din Portugalia care a decis, cu ajutorul megastarului din sportul mondial, să se extindă și la nivel european.

Sediul noii clinici este la cel mai înalt standard. Se întinde pe 2500 de metri patrati, cu șase etaje și 150 de medici profesioniști de cea mai mare calitate în acest domeniu. În planul de activitate se dorește să se ajungă în cel mai scurt timp la o medie de cira 18 intervenții chirurgicale pe zi, cu o durată a operației de numai șase ore, față de cele opt care există în mod curent.

"În afară de fotbal, eu sunt pasionat de sănătate, tehnologie și cercetare, și sunt domenii în care ne-am dorit să investim. Am vrut ca această clinică să cunoască și expansiunea internațională. Este situată în Madrid, orașul în care am trăit timp de mai mulți ani", a spus Ronaldo.

De asemenea, președintele Insparya, Paulo Ramos, a fost încântat să îl aibă alături pe Ronaldo în acest proiect: "Avem cunoștințele, dar pentru a deschide clinici în afara Portugaliei avem nevoie de notorietate, iar el ne va da acea forță".

Madridul este primul pas al extinderii internaționale a grupului care aspiră să devină lider mondial în transplanturi în următorii doi ani. Prețul unui transplant de păr va începe de la 4.000 de euro, în funcție de densitatea capilară dorită.

"Suntem cel mai mare grup medical medical specializat în transplantul de păr. Investim în cercetare și în cea mai avansată tehnologie", este sloganul clinicii.

25 de milioane de euro va fi suma pe care portughezii au pregătit-o să o investească în această clinică în următorii 3-4 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: