image
Sursa foto: bordergov.md

Bunuri în asortiment, valoarea cărora depășește o sută mii lei, confiscate la frontieră

Un locuitor al satului Cotelea, raionul Briceni, riscă o amendă usturătoare, după ce a fost depistat că automobilul pe care-l conducea era plin cu cutii cu încălțăminte și alte bunuri în asortiment. Mai mult, bărbatul s-a eschivat de a oferi detalii privind dovada originii și proveniența valorilor materiale, care inițial au fost estimate aproximativ la 120 de mii de lei.

Incidentul a fost înregistrat în seara zilei de ieri, după ce polițiștii de frontieră au stopat un mijloc de transport în apropierea satului Medveja, raionul Briceni.

Conform atribuțiilor de serviciu, echipa mobilă a Direcției regionale Nord a stopat mijlocul de transport de model Volkswagen Passat cu plăcuțele de înmatriculare moldovenești, la volanul căruia se afla un locuitor

În timpul verificărilor, bărbatul a refuzat să deschidă ușa portbagajului, motiv pentru care autoturismul a fost escortat la sediul Sectorului. Pe bancheta din spate și în porbagaj au fost depistate cutii cu încălțăminte și alte bunuri în asortiment.

În repercursiune, marfa a fost depozitată în camera de păstrare, mijlocul de transport indisponibilizat pe teritoriul SPF Larga, iar bărbatul în vârstă de 47 de ani riscă o amendă contravențională.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: