image
Sursa foto: Getty Images

Coșmar pentru Argentina. Croația pregătește 10 schimbări pentru meciul cu Islanda

Nigeria, Argentina și Islanda se bat pentru al doilea loc care duce în optimi, Croația fiind deja calificată și câștigătoare a grupei D. Înaintea meciurilor din ultima etapă, Nigeria are 3 puncte, iar Argentina și Islanda câte 1 punct.

Argentina are o singură șansă de a se califica în optimi. Trebuie să bată Nigeria la un scor mai mare decât o va face Islanda în meciul cu Croația. Numai că naționala "pumelor" a primit o veste proastă.

Selecționerul Croației a decis să facă numai puțin de 10 schimbări în echipa de start. Astfel, vedetele Modric, Rakitic și Mandzukic vor fi rezerve în partida care o poate trimite pe Argentina acasă.

Echipa probabilă a Croației pentru partida cu Islanda:

Kalinic - Jedvaj, Corluka, Caleta Car, Pivaric - Badelj, Bradaric - Pjaca, Kovacic, Perisic

Croația a câștigat ambele meciuri din grupă (2-0 cu Nigeria și 3-0 cu Argentina) și, alături de Uruguay, este singura formație care nu a primit gol la acest mondial. De altfel, croații și-au asigurat calificarea în optimi chiar de pe primul loc după primele două etape. La prima vedere, meciul cu Islanda se anunță a fi un antrenament cu public pentru formația lui Zlatko Dalic, ceea ce îi face pe argentinieni să devină suspicioși.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: