image
Sursa foto: Profimedia

Antonio Conte, OUT de la Tottenham! Londonezii au anunțat înlocuitorul + Mesajul lui Daniel Levy pentru fani

Clubul Tottenham a anunțat oficial despărțirea de Antonio Conte (53 de ani).

Tehnicianul italian se afla pe banca formației londoneze din luna noiembrie a anului 2021.

"Putem să anunțăm că antrenorul Antonio Conte a părăsit clubul după o înțelegere de comun acord. Am reușit calificarea în Champions League în primul sezon al lui Antonio la club. Îi mulțumim pentru contribuția sa și îi urăm succes pe viitor.

Cristian Stellini o să fie antrenor interimar pentru restul sezonului, alături de Ryan Mason, cel care îi va fi asistent", a fost anunțul postat pe site-ul oficial de Tottenham.

Stellini a fost unul dintre secunzii lui Conte, iar de-a lungul carierei, acesta a activat ca antrenor principal la seniori doar la Alessandria, în sezonul 2017-2018, timp de 16 meciuri.

De asemenea, omul care conduce destinele clubului, Daniel Levy, a avut și el un mesaj pentru fani.

"Mai avem 10 meciuri de Premier League din actuala stagiune și trebuie să ne luptăm pentru un loc de Champions League. Trebuie să fim uniți. Cu toții trebuie să dăm ce avem mai bun pentru a ne asigura că vom scoate maxim posibil și a-i satisface pe acești fani minunați și loiali", a transmis Levy.

Antonio Conte a prins 76 de meciuri pe banca lui Tottenham și a acumulat o medie de 1.78 puncte pe confruntare. Stagiunea trecută, a reușit să termine alături de londonezi pe locul 4, iar acum lasă formația patronată de Daniel Levy tot pe poziția a patra.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: