image
Sursa foto: Getty Images

Juventus pregătește mutarea iernii în fotbalul mondial: Real i-a stabilit deja prețul starului

După ce l-a transferat pe Cristiano Ronaldo, Juventus e gata să îi dea o nouă lovitură lui Real Madrid. Bianconerii vor să îl transfere pe Marco Asensio încă din această iarnă, anunțul fiind făcut chiar de ziarul de casă al ”galacticilor”, As.

Piemontezii au luat deja legătura cu anturajul atacantului de 22 de ani și rezultatele par a fi pozitive pentru campioana din ultimii 7 ani din Serie A. Mai mult, un element important în eventuala afacere îl reprezintă Cristiano Ronaldo, cu care Asensio ar dori să lucreze din nou.

Cu o lună în urmă, Marca a anunțat că Florentino Perez e dispus să se despartă de Asensio, căruia i-a fixat și prețul, 120 de milioane de euro. Pe lângă Juve, PSG, Chelsea și Manchester United se află și ele pe lista de așteptare.

Real Madrid vrea să renunțe la internaționalul spaniol pentru a face rost de bani pentru transferul lui Neymar. Asensio, cotat la 90 de milioane de euro, a marcat două goluri și a oferit 3 assisturi în acest sezon.

Asensio a declarat că după plecarea lui Ronaldo, nu a avut șansa de a-și alege numărul de pe tricou. Cei din conducere nu l-au luat în calcul pentru această mutare.

"Nu mi-au oferit numărul 7. Clubul nu a discutat niciodată cu mine despre asta, deci nu am avut șansa de a alege în această privință", a dezvăluit Asensio.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: