image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase: „Nu mă confundați cu cei cu care ați furat până acum; Faceți o gravă și imensă eroare”

Mereu se găsesc soluții pentru toate temele punctuale și pentru problemele de administrare a orașului, a declarat candidatul unic al forțelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă, adăugând că istoria unui oraș este scrisă de caractere.

„Este vorba despre caracterul celor pe care-i alegem și de caracterul celor care aleg. Pentru că, dragii mei concetățeni, viața pe care o trăim astăzi este rezultatul alegerilor pe care zilnic le facem. Pe 20 mai vom alege din nou! Opțiuni prea multe nu există! Dacă vă doriți respect, stoparea furtului din bugetul orașului, eliminarea corupției, acordați-mi încrederea voastră! Dacă, însă, considerați că este bine așa, cu oligarhii stăpânindu-ne complet viața, dați-le votul lor, nu mie!”, a adăugat Andrei Năstase.

În context, Andrei Năstase s-a adresat și celor care cred că cele spuse de el sunt doar vorbe electorale: „Stimabililor, aveți grijă, nu mă confundați cu cei cu care ați furat până acum! Faceți o gravă și imensă eroare!”.

Totodată, candidatul unic al forțelor antioligarhice la alegerile pentru funcția de primar al capitalei a enunțat eventualele sale acțiuni în calitate de Primar General pentru a stopa toate schemele mafiei imobiliare: „Toți cei implicați în schemele imobiliare vor fi deferiti justiției cu transmiterea materialelor în Procuratură. Cine și-a bătut joc de banul public, merge pe mâna Legii! Să fie clar și foarte limpede. Vom analiza minuțios toate operațiunile cu imobile publice din capitală sub aspectul recuperării obligatorii a prejudiciului pentru bugetul municipal. Ca să fiu și mai clar - cine a furat din banul public merge la PUȘCĂRIE, iar regulile din Primăria Chișinău se vor schimba cu atât de multă fermitate, încât cei care astăzi taie frunză la câini pe banii oamenilor vor fi eliminați”.

Precizăm că Andrei Năstase a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a adus în discuție funcționarea frauduloasă a mafiei imobiliare în municipiul Chișinău. Liderul Platformei Demnitate și Adevăr s-a referit concret la una dintre multiplele fraude comise de actuala conducere a municipiului, dosarul fiind legat nemijlocit de terenul unde a avut loc conferința de presă, strada Albișoara 78/4.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: