image
Sursa foto: Getty Images

Vești proaste pentru Valverde: Umtiti, indisponibil pentru o serie de meciuri de foc

Samuel Umtiti a aflat cât timp va sta pe tușă, după ce a acuzat probleme medicale în partida cu Leganes.

Fundașul francez a este o piesă de bază în echipa lui Ernesto Valverde, iar lipsa acestuia din centrul defensivei reprezintă o pierdere majoră pentru catalani. În partida cu Leganes, pierdută de Barcelona cu scorul de 2-1, Umtiti a acuzat probleme la genunchiul stâng, iar în remiza contra lui Athletic Bilbao a fost ținut în tribună, locul fiindu-i luat de Clement Lenglet. Deși Valverde spera că va reuși să-l recupereze pe internaționalul francez până la partida cu Valencia, programată pe 7 octombrie, acest lucru este irealizabil.

În urma controalelor medicale, Umtiti a aflat perioada pentru care va absenta. Medicii îl dau indisponibil pentru minimum 3 săptămâni. Această veste vine într-un moment neprielnic pentru catalani, în condițiile în care urmează o serie de meciuri de foc, iar presiunea este din ce în ce mai mare, având în vedere ultimele rezultate, destul de modeste.

Astfel, pe lângă partida cu Tottenham (pentru care este suspendat, după eliminarea din meciul cu PSV), programată pentru 3 octombrie și cea cu Valencia - 7 octombrie, Umtiti ar putea rata și confruntările cu Sevilla - 20 octombrie și Inter - 24 octombrie. În plus, derby-ul cu Real Madrid, programat pentru 28 octombrie bate la ușă.

Transferat în 2016 pentru 25 de milioane de euro din Ligue 1, de la Lyon, Umtiti și-a prelungit în această vară contractul cu clubul catalan până în 2023.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: