image
Sursa foto: twiter.com

Un cățel a murit la 15 minute după ce stăpânul său a fost răpus de cancer

Poveste cutremurătoare în Scoția, acolo unde tânăr a murit răpus de cancer. La numai 15 minute după, a murit și câinele preferat al acestuia.

Stuart Hutchison, un tânăr în vârstă de 25 de ani din orașul Alloa, Scoția, a încetat din viață în data de 11 august, iar la un sfert de oră după a murit și câinele său. Povestea a devenit virală pe internet. Stuart Hutchinson a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală în anul 2011.

De-a lungul anilor, tânărul și-a luat mai multe animale. Printre acestea și Nero, un bulldog francez de care era extrem de atașat. patrupedul a murit la scurt timp după ce stăpânul său a fost răpus de cancer, după cum a anunțat mama lui Stuart, Fiona Conaghan, pe o rețea de socializare, relatează mediafax.ro.

„Cu sufletul îndurerat vă anunțăm că eroul nostru, Stuart Huttchinson, a murit. A plecat liniștit, înconjurat de familie și în brațele soției sale, Danielle, după o luptă de opt ani cu cancerul… … Din păcate, aproape în același timp cu Stuart a murit și prietenul lui fidel și drag, cățelul Nero. Vor fi împreună pentru totdeauna”, este mesajul Fionei Conaghan.

Noutăţile partenerilor

comentarii: