image
Sursa foto: jurnal.md

Liderul DA: „Plahotniuc știe că va răspunde pentru faptele sale așa cum a ajuns să răspundă fiecare dictator, fără excepție”

„Plahotniuc știe că povestea lui se va termina foarte curând. Toate au un început și un sfârșit, iar povestea criminalului Plahotniuc se apropie de final. E de datoria noastră să-l oprim și-l vom opri!”, afirmă liderul Platformei Demnitate și Adevăr.

„Când faci atât de mult rău unor oameni simpli, cinstiți și buni doar pentru a simți tu că ai puterea deplină, doar pentru a aduna în neștire bogăție din suferințele altora, trebuie, la un moment dat, să răspunzi pentru faptele tale, așa cum a ajuns să răspundă fiecare dictator, fără excepție. Și Plahotniuc știe că vă răspunde. Plahotniuc știe că nu va putea să se ascundă niciunde. Nu există un loc pe acest pământ în care Plahotniuc să nu fie găsit de Justiția liberă a poporului nostru. Plahotniuc știe că povestea lui se va termina foarte curând. Toate au un început și un sfârșit, iar povestea criminalului Plahotniuc se apropie de final. E de datoria noastră să-l oprim și-l vom opri! Și gașca sa de crimă organizată, care a capturat instituțiile statului, va fi și ea eliminată”, a menționat liderul Platformei DA, într-un interviu pentru Jurnal.md.

Potrivit lui Andrei Năstase, odată cu expulzarea abuzivă a celor 7 profesori de la liceul Orizont, oamenii au înțeles că viața fiecăruia este în pericol.

„Trebuie să ne apărăm, trebuie să ne protejăm familiile și pe fiecare cetățean în parte de abuzurile curente și mai ales de cele urzite în aceste momente în laboratoare lor monstruoase. După crima comisă împotriva unor profesori pașnici, e clar că acești zbiri nu se vor opri până nu-i oprim noi, cetățenii deșteptați ai acestei țări. Nu vom permite grupării uzurpatoare să ne fure până și visele noastre, să ne distanțeze de valorile civilizației europene, să ne transforme într-un pașalâc sau într-o gubernie. Vom lupta fiind tot mai mulți și mai uniți”, a punctat Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: