image
Sursa foto: jurnaluldeilfov.ro

Horoscop: Ce prezic astrele de Crăciun

Pentru nativii din zodia Gemeni este necesar astăzi să-și găsească liniștea interioară.

Horoscop marți 25 decembrie 2018 - Berbec:

Ești tentat să îi respingi pe cei care nu s-au ridicat la înălțimea pretențiilor tale, chiar dacă sunt prieteni buni, rude sau chiar persoane foarte dragi.

Horoscop marți 25 decembrie 2018 – Taur:

Ți se pare că numai modul în care gândești tu e corect, că cei din jur bat câmpii, cu sau fără grație. Există o problemă în acest raționament și anume faptul că e greșit.

Horoscop marți 25 decembrie 2018 – Gemeni:

Ești tensionat și orice ți se pare supărător, chiar și replici nevinovate sau gesturi care nu au legătură cu tine. Este necesar să îți regăsești liniștea interioară.

Horoscop marți 25 decembrie 2018 – Rac:

Este posibil să acumulezi nemulțumiri chiar de la primele ore, dar să nu exprimi aceste gânduri pentru că ți se pare nepotrivit. Problema e că se vede ce simți, fără să spui nimic.

Horoscop marți 25 decembrie 2018 – Leu:

Ai tendința de a-i ține la distanță pe cei dragi, pe motiv că nu vrei să te vadă indispus sau nervos, dar nu vei face decât să le strici și lor dispoziția.

Horoscop marți 25 decembrie 2018 – Fecioară:

Sunt posibile neînțelegeri în familie, pornind de la nemulțumiri care nu au fost rostite la momentul potrivit. Cu puțin mai multă bunăvoință, vei reuși să îi ajuți pe toți să se înțeleagă.

Horoscop marți 25 decembrie 2018 – Balanță:

Pot să apară unele complicații la locul de muncă sau starea de sănătate să nu fie cea pe care ți-ai fi dorit-o în aceste zile. Va trebui să te adaptezi din mers.

Horoscop marți 25 decembrie 2018 – Scorpion:

Neînțelegerile cu cei dragi sunt provocate de tine, dar nu în sensul că ai avea vreo vină ci din cauză că nu accepți să vezi lucrurile și altfel, ești prea rigid.

Horoscop marți 25 decembrie 2018 – Săgetător:

Există riscul să intri în conflict cu unii dintre membrii familiei și să se aleagă praful de atmosfera de cooperare pe care ai început să o construiești.

Horoscop marți 25 decembrie 2018 – Capricorn:

Respingi sfaturile bune, sugestiile pozitive și orice limitare care te-ar putea împiedica să te manifești așa cum vrei, să spui ce îți vine la gură și să nu îți pese.

Horoscop marți 25 decembrie 2018 – Vărsător:

S-ar putea să fie nevoie să îți schimbi planurile de viitor și să iei o pauză în relația cu unul dintre prietenii buni. Chiar dacă așa pare, nu ar trebui să o iei în tragic.

Horoscop marți 25 decembrie 2018 – Pești:

Ai vrea să te retragi, măcar pentru un timp, din orice relație care implică eforturi mari, cum ar fi cele profesionale sau cele din familie. Din păcate, din familie nu poți să îți iei concediu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: