image
Sursa foto: Profimedia

PSG vrea "3 staruri" pentru a câștiga Champions League la anul. Planul șeicilor, dezvăluit în presă

Dezamăgirea provocată de un nou sezon slab în Champions League i-ar fi determinat pe șefii lui PSG să aibă o campanie de mercato remarcabilă la finalul actualei stagiuni.

Momentan, francezii nu știu dacă se vor putea baza în sezonul viitor pe Leo Messi, cel care ezită să-și prelungească înțelegerea, însă au pregătit deja un atacant pe care să-l aducă pentru a-i suplini eventuala plecare a sud-americanului.

El face parte din lista celor "3 staruri" pe care șeicii s-au hotărât să le transfere în vară, după cum notează Fichajes.

Concret, cei de la PSG vor să aducă câte o vedetă în fiecare compartiment.

Pentru cel defensiv, alesul ar fi francezul Ferland Mendy, de la Real Madrid, cel care a avut dificultăți în actuala stagiune în a-și găsi un loc de titular.

La mijloc este dorit Nicolo Barella, superstarul lui Inter, care a impresionat în ultimii ani și a devenit astfel unul dintre cei mai buni pe postul său.

Ultimul dar nu cel din urmă ar fi Victor Osimhen, notează sursa citată, cel despre care s-a scris în dese rânduri că se află pe radarul campioanei Franței.

Totutși, de nigerian s-au mai interesat și alte cluburi importante, precum Bayern Munchen.

Rămâne însă de văzut cum o să gestioneze cei de la PSG perioada de mercato, dat fiind faptul că trebuie să aibă grijă la FFP.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: