image
Sursa foto: Getty Images

Maradona, dorit antrenor la echipa de la care s-a retras Guardiola

Diego Maradona negociază preluarea unui club din Mexic. "El Pibe" a antrenat ultima dată pe Al Fujairah, în Emiratele Arabe Unite, dar a părăsit clubul în luna aprilie a acestui an, după care a fost numit în funcția de președinte al lui Dinamo Brest, club care activează în prima ligă din Belarus. Dar lui Maradona îi lipsește atmosfera de la firul ierbii și ar vrea să se întoarcă în antrenorat, informează ESPN.

Conform jurnaliștilor americani, fostul campion mondial dorește să antreneze echipa mexicană de ligă secundă Dorados de Sinaloa, clubul fiind foarte interesat să îl aducă în Mexic. În cazul în care bielorușii nu vor dori să îi rezilieze contractul, valabil trei ani, clubul mexican are varianta în care poate să le ofere acestora o sumă de bani pentru a-l lăsa pe sud-american să plece. Ar fi a 6-a echipă pe care legendarul Maradona ar antrena-o în carieră, după Mandiyu de Corrientes, Racing Club, din țara natală, naționala Argentinei, Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite, și Fujairah.

Dorados de Sinaloa este clubul de la care s-a retras din activitatea de jucător actualul antrenor al celor de la Mancester City, Pep Guardiola, în 2006. Clubul a înregistrat 3 remize și 3 înfrângeri în actuala ediție de campionat, reușind să marcheze doar 2 goluri. Se află pe locul 13 în liga secundă din Mexic (Ascenso MX), la egalitate de puncte cu ocupanta ultimului loc, Cafetaleros.

Recent, Diego Maradona a oferit încă un moment din marca celor care l-au făcut celebru în ultima perioadă. Preşedintele lui Dinamo Brest s-a suit pe o maşină şi le-a arătat fanilor din Belarus pieptul dezgolit.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: