image
Sursa foto: partidulsor.md

Angajații Aeroportului sunt impuși să apere magazinele sociale a lui Șor, protestând la sediile partidelor de opoziție

Ilan Șor scoate oamenii în stradă pentru a-i apăra magazinele sociale. Acesta organizează proteste la sediile partidelor de opoziție extraparlamentară și Reprezentanței Consiliului Europei în Republica Moldova.

Reprezentanții Platformei DA spun că la acest protest au fost impuși să mergă și angajații Aeroportului.

„Azi filiala Șor din Orhei a grupării criminale Plahotniuc va fi scoasă pe străzile capitalei. Angajații Aeroportului sunt impuși să "apere" așa-zisele magazine sociale, protestând la ... sediile partidelor de opoziție extraparlamentară și oficiul Delegației UE”, susține Alexandru Slusari.

„Plahotniuc aruncă tot mai mult țara în dezmăț și mare absurd. Iar holdingul lui toxic produce propagandă în stil Goebels despre mișcarea populară în frunte cu penalul Șor. Regimul mafiot tensionează situația și creează artificial circumstanțele pentru războiul civil. Exact pe această cale a mers Ianucovici, începând cu trimiterea grupurilor de provocatori împotriva protestatarilor”, a spus vicepreședintele Platformei DA.

Potrivit lui Alexandru Slusari „Mișcarea de Rezistență nu va întra în capcana lui Plahotniuc. Le-am văzut suficient timp de trei ani. Prea mică este țara noastră. 95 de procente din oameni urăsc această guvernare uzurpătoare. Nu avem premise pentru război civil și nu vom permite ca un grup mic de mercenari să-l provoace”.

Astfel, vicepreședintele Platformei DA, Liviu Vovc, a făcut un apel către Delegația Uniunii Europene:

„În atenția Delegației Uniunii Europene, PD încă încearcă să se prezinte drept cu valori proeuropene și trimit pe Șor să protesteze în fața sediului dvs. În realitate ei sunt aceiași mafie cu valori banditești”, a spus Liviu Vovc.

„După țuții PD-ului, azi coordonatorul a dat ordin marionetei Șor să facă circ. El adună pensionarii din raioane care au fost amăgiți să își lase datele cu caracter personal la magazinele sociale, sub riscul de a pierde locul de muncă impune colaboratorii de la aeroport sa iasă la protest”, susține Vovc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: