image
Sursa foto: colaj Jurnal.md

Contraprotestul cu minori, opera PD; Membru activ al partidului, surprins cum coordona adolescenții care scandau înjurături

Apar tot mai multe indicii care dovedesc că așa-numitul contraprotest din fața Guvernului, în cadrul căruia s-au scandat înjurături cu gesturi obscene și s-au purtat pancarte rușinoase împotriva blocului ACUM, este o făcătură a PD.

Unul dintre coordonatorii manifestației, la care au fost aduși mai mulți minori, era nimeni altul decât Ion Munteanu, membru activ al Organzației PD din sectorul Ciocana.

Precizăm că și fostul deputat PD Constantin Țuțu a fost surprins în timp ce conducea alaiul de motocicliști care au bruiat flashmobul ACUM față de scumpirile recente la carburanți și la cartofi.

Munteanu a fost surprins cum coordonează adolescenții care înjurau de mama focului și scandau lozinci nelicențioase.

colajcolaj

La un moment dat, când copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase, încearcă să-l filmeze, individul o ia la sănătoasa. (minutul 21.50)

Din pozele pe care le-a publicat pe Facebook se vede că Munteanu fost implicat activ în campania pentru alegerile parlamentare din februarie, făcând agitație pentru candidatul PD din circumscripția Chișinău, Ciocana, Nae Simion-Pleșca.

Totodată, acesta apare alături în poze cu secretarul general al PD, Constantin Botnari, poreclit „borsetka”.

Munteanu se laudă și cu apariții în poze alături de însuși oligarhul Vladimir Plahotniuc. În una din ele ciocnește pahare cu șeful PD la o petrecere.

Munteanu PDMunteanu PD
Munteanu PDMunteanu PD
Munteanu PDMunteanu PD
Munteanu PDMunteanu PD
Munteanu PDMunteanu PD

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: