image
Sursa foto: IGSU

FOTO / Fălești: Incendiu masiv la două depozite de brichete; Au intervenit șapte echipaje de pompieri

Incendiu puternic în orașul Fălești. Două depozite pentru prelucrarea și păstrarea brichetelor pentru foc au fost cuprinse de flăcări astăzi. Focul a afectat zeci de tone de materie de producere a combustibilului lemnos, dar și brichete, transmite IGSU.

În această dimineață, pompierii din nordul țării au fost alertați conform nivelului sporit de intervenție pentru lichidarea unui incendiu pe strada Mihai Eminescu 54 din orașul Fălești. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 05:19. Potrivit informațiilor înregistrate, două depozite adiacente pentru prelucrarea și păstrarea brichetelor pentru foc au fost cuprinse de flăcări.

Pentru stingerea incendiului au fost îndreptate șapte echipaje de pompieri și salvatori. Focul a afectat 70 de tone de materie de producere a combustibilului lemnos, dar și brichete, aflate în interiorul unui depozit cu suprafața de 1000 m2.

Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 06:26, astfel fiind salvate 20 de tone de îngrășăminte BIO și utilajul din al doilea depozit tot cu suprafața de 1000 m2.

La moment, pompierii lucrează la fața locului pentru lichidarea completă a incendiului. Victime nu au fost raportate.

Cauza și circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

IGSUIGSU
IGSUIGSU
IGSUIGSU
IGSUIGSU
IGSUIGSU

IGSUIGSU
IGSUIGSU
IGSUIGSU

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: