Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Lovitură dată de Mourinho? Ce club uriaș îl vrea pe The Special One: Anunțul făcut de englezi

Jose Mourinho s-a despărţit de Manchester United, însă în ciuda eşecurilor in ultimii ani, managerul portughez nu duce lipsă de oferte. Una dintre ele vine chiar din partea unei echipe pe care a mai pregătit-o.

Potrivit The Independent, preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, îl doreşte pe Mourinho la echipă, fiind convins că lusitanul este omul potrivit să rezolve problemele campioanei Europei.

Fostul antrenor al lui Man. United a mai lucrat la gruparea blanco între 2010 şi 2013 şi a câştigat un titlu istoric în 2012. Cu toate acestea, a plecat de pe Santiago Bernabeu, din cauza neînţelegerilor cu liderii vestiarului.

Cele mai mari probleme al lui Mourinho au fost cu Iker Casillas, Sergio Ramos şi Marcelo, iar Perez a preferat să meargă pe mâna jucătorilor, în urmă cu 5 ani. Acum, omul numărul 1 din club e dispus să schimbe "taberele", pentru a-l readuce pe tehnicianul spaniol în capitala Spaniei.

Faptul că relaţia dintre Perez şi Mourinho a rămas una apropiată ar putea contribui la o revenire spectaculoasă a portughezului la Real, ceea ce ar putea însemna şi plecarea unor jucători precum Ramos, scrie sursa citată.

Jose Mourinho a fost demis de la Manchester United, însă managerul portughez s-a ales cu o sumă uriaşă drept despăgubire.

Potrivit presei engleze, tehnicianul de 55 de ani a primit 24 de milioane de lire sterline (26 de milioane de euro), pentru a accepta rezilierea contractului cu gruparea de pe Old Trafford.

Astfel, totalul sumelor încasate de Mourinho de-a lungul carierei după ce a fost demis a ajuns la 51,5 milioane de lire sterline (57 de milioane de euro).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: